Hitta ett pepparspray mot hundar!

Är du rädd för hundar, kanske orolig att bli attackerad när du är ute och går? Här hittar du vårt utbud av pepparsprayer och försvarssprayer som är anpassade för att förhindra hundattacker.

Vi jämför just nu 1 pepparsprayer mot hundar

Pepparspray mot hundattacker

Här nedan hittar du de alternativ av försvarsspray och pepparspray som är anpassade för att användas mot hundar. Dessa sprayer är mycket bättre än andra alternativ mot hundattacker som kan skada hunden. Dessa är speciellt framtagna för att endast skrämma hundarna och inte ge dem några bestående men mer än möjligtvis psykiskt.

Logga för Bodyguard Bild som föreställer Dog Defense Dog Defense
Mått: L:34 x B:34 x H:93 mm
Räckvidd: 3 meter
Volym: 40ml
Vikt: 56g
Pris: 189.00 kr
Köp hos Bodyguard

Om våra försvarssprayer och pepparspray mot hundar

För närvarande har vi endast ett pepparspray anpassat för hundar nämligen Dog Defense från Bodyguard.

Dog Defense är ett pepparspray som är anpassat mot hundar. Sprayet har både en doft och ett ljud som avskräcker hundarna.

Är du orolig för att bli attackerad av en hund, eller bara är lite hundrädd så är detta pepparspray något för dig. Det är specialanpassat för att avskräcka hundar vid en eventuell attack.

Detta pepparspray är även testat på hundar i verkliga scenarion vilket bevisat att det verkligen funkar. Både den irriterande sprayen samt ljudet som flaskan ger i från sig när du använder den har visat sig effektivt avskräcka hundar och förhindra en attack eller stoppa en redan pågående attack.

Läs gärna mer på tillverkarens hemsida för att hålla dig helt uppdaterad.