Hitta ett billigt pepparspray hos oss!

Priset på pepparspray kan variera stort beroende på vilken återförsäljare du väljer att handla hos. Vi har här samlat allt lagligt pepparspray på marknaden och listar de återförsäljare som säljer dessa till marknadens bästa pris.

Vi jämför just nu 6 billiga pepparsprayer

Billiga pepparsprayer

Vad är egentligen ett billigt pepparspray? Vi har här valt att dra gränsen vid 200 kronor och listar då alla varianter för under 200 kronor. Du måste själv sedan kontrollera att detta pepparspray är något för dig, det är inte bara priset som ska avgöra ditt val.

Logga för Kjell & Company Bild som föreställer Rubicson Stop Rubicson Stop
Mått: L:0 x B:0 x H:0 mm
Räckvidd: 2 meter
Volym: 0ml
Vikt: 0g
Pris: 99.90 kr
Köp hos Kjell & Company
Logga för Bodyguard Bild som föreställer Självförsvarsspray rödfärgad Självförsvarsspray rödfärgad
Mått: L:34 x B:34 x H:80 mm
Räckvidd: 2 meter
Volym: 45ml
Vikt: 47g
Pris: 179.00 kr
Köp hos Bodyguard
Logga för Kjell & Company Bild som föreställer Försvarsspray med färg Försvarsspray med färg
Mått: L:34 x B:34 x H:80 mm
Räckvidd: 2 meter
Volym: 45ml
Vikt: 47g
Pris: 179.90 kr
Köp hos Kjell & Company
Logga för Bodyguard Bild som föreställer Försvarsspray färglös Försvarsspray färglös
Mått: L:34 x B:34 x H:93 mm
Räckvidd: 4 meter
Volym: 40ml
Vikt: 56g
Pris: 189.00 kr
Köp hos Bodyguard
Logga för Bodyguard Bild som föreställer Dog Defense Dog Defense
Mått: L:34 x B:34 x H:93 mm
Räckvidd: 3 meter
Volym: 40ml
Vikt: 56g
Pris: 189.00 kr
Köp hos Bodyguard
Logga för Kjell & Company Bild som föreställer Safe by Gaia Rosa Safe by Gaia Rosa
Mått: L:40 x B:40 x H:110 mm
Räckvidd: 2 meter
Volym: 0ml
Vikt: 90g
Pris: 199.90 kr
Köp hos Kjell & Company

Hur du kan köpa billigt pepparspray på nätet

Alla som handlar på nätet, inte bara pepparspray, vill att sitt köp ska bli så billigt som bara möjligt, tänkte här tipsa om några metoder som gör just ditt köp extra billigt.

När du använder denna webbplats för att jämföra olika pepparspray så gäller det inte enbart att jämföra priset på själva produkten utan även alla kostnader runt om kring. Det många inte tänker på när de använder jämförelsetjänster på nätet är att det är just priset på produkten som jämförs, den tar ingen som helst hänsyn till extrakostnader i form av faktura avgifter, fraktkostnader eller andra avtalade kostnader som påverkar det totala priset du måste betala för att få ditt pepparspray hem i brevlådan.

Så här är några saker att titta på när du bestämmer dig för att handla på nätet.

Köp ditt pepparspray fraktfritt

Detta är den största posten som kan påverka det faktiska priset du måste betala från priset på det pepparspray du tänkt köpa. Om vi exempelvis tittar på Bodyguard som är ett av de företag som jag listar produkter ifrån så ger de dig fri frakt när du handlar för minst 500 kr, men om du kikar på de pepparspray som vi jämför här på sidan så är det få sprayer som faktiskt kommer upp i över 500 kr. Det innebär att om du inte köper mer än ett så kommer du att bli tvungen att betala en frakt på 19 kr. Det är ingen stor kostnad men för ett pepparspray för 200 kr är det nästan 10% av det totala beloppet.

Beroende på vart du önskar köpa in ditt pepparspray bör du kika efter eventuella rabatter eller erbjudanden. Många återförsäljare använder sig av rabattkoder som ger dig fri frakt. Kolla detta så kan du komma undan frakten helt och hållet.

Glöm inte betalningsmetoden

När du handlar på nätet kan du inte betala kontant utan måste betala antingen med kort, banköverföring eller någon form av faktura betalning, detta kan ibland innebära en kostnad för dig som kund. Om vi åter igen tar ett köp av en pepparspray från Bodyguard som exempel så har de lite olika betalningsmetoder men samtliga går via bolaget Klarna. Detta är ett vanligt betalningssätt online men vad innebär det för dig som kund?

För det mesta så kostar det ingenting som man betalar med kort, banköverföring eller faktura med betalning inom en viss tid. Men väljer du exempelvis faktura så kan en avgift tillkomma om du väljer att betala av denna på flera månader, detta tjänar klarna stora pengar på. Vid denna metod tillkommer exempelvis en administrativ kostnad på 29 kr per betalning samt en ränta.

Om vi återgår till ett köp av ett relativ billigt pepparspray så kan vi se vad det verkligen kan kosta om du inte följer dessa punkter.

Vi säger att vi köper ett pepparspray för 200 kr, vi når då inte upp i 500 kr och måste då betala en frakt på 19 kr, vi väljer dessutom att betala denna på 12 månader vilket innebär 29 kronor i månaden plus en ränta som vi helt kan skippa i denna ekvation då jag enbart vill göra dig uppmärksam på de kostnader som kan tillkomma. I detta exempel skulle du betala över 567 kr för ett pepparspray som enbart är värt 200 kr.

Så för att köpa ett billigt pepparspray, kolla frakten och betalningsalternativen noggrant och välj de alternativ som passar dig bäst.